top of page

Het Wad Ophalen 

Organisatieadvies

Wil jij met jouw team Het Wad Ophalen?

Het Wad Ophalen is onze metafoor waarin we de essentie van het belang van  'waar je van en voor bent' willen aangeven. Wat we willen is teams in staat stellen om met elkaar, off grid hun fundament te leggen of te verstevigen. Dat begeleiden wij op Terschelling maar sluiten daarbij de wal niet uit. Een reeks van diverse sessies waarin jouw team kijkt en hoort wat er nodig is om duurzame resultaten te halen, verantwoordelijkheid te dragen en om te kunnen gaan met de weerbarstige werkelijkheid van alledag. 

 

Iedere keer een ander tij

In dit traject sta je op het wad, loop je erlangs, zak je er soms in, wij lopen er ook wel eens dwars door heen. Wij bieden Terschellinger ervaring en een maatwerktraject met echte eilander elementen in het programma.  Wil je met je team een meerdaagse retraite?  Dat kan ook. 

 

Wij lopen verder waar anderen stilstaan. Wij staan stil waar anderen doorlopen. 

 

Terschelling als voedingsbodem

Vanaf 1 september 2020 zijn wij volledig operationeel voor jou en jouw team. Dus wil jij na deze maanden van thuiswerken een moment hebben om elkaar weer te ontmoeten, doelstellingen te herijken en te verbinden dan wel bij te stellen? Welke woorden jullie ook gebruiken …. Op Terschelling, in de natuur en op het Wad, komen jullie gegarandeerd van uitzichten tot duurzame inzichten. Kunnen jullie Het Wad Ophalen. 

 

Contact

Wil je meer weten?

We maken graag een afspraak met om te horen wat jullie nodig hebben om Het Wad Op te halen. 

Karin Lodder – Bureau Basalt – 06 51155864

Liesbeth Meijer- Lucht | Bureau voor organisatieontwikkeling – 06 57778872

Teams
Coachen

Misschien vind je dit ook interessant

Wildernis Trail - zicht op jouw leven, jouw bedoeling, jouw keuzes.

 

Een keer per jaar gaat Lucht samen met een groep van maximaal 7 individuen de Afrikaanse Wildernis in. Weg uit de hectiek, alles wat je nodig hebt in een rugzak, geen telefoon en agenda, geen tijd. Prikkelloos zodat je op natuurlijke wijze kan zien waar jij staat. 

Wij organiseren deze reis belangeloos (we ontvangen geen vergoeding) en een donatie aan de Wilderness Leadership School en/of een van de projecten van deze school is onderdeel van de kosten. 

In 2021 is de eerstvolgende trail.

Een impressie van de reis van 2018

Interimopdrachten

Het ambacht om te begeleiden, teams tijdelijk bij te staan in hun ontwikkeling, organisaties beter maken vanaf de plek van adviseur. Het is mooi werk. 

Ik ben er echter van overtuigd dat het goed is om ook met je poten in de klei te staan, de weerbarstige werkelijkheid dagelijks ervaren. Hoe ingewikkeld het kan zijn de modellen of theorie zelf voor te leven.

 

Daarom wissel ik het begeleiden af met interim opdrachten. In de zorg en het onderwijs met een veranderopgave (bestuurssecretaris, bedrijfsvoering en HR). Zo voed ik mezelf, word ik beter als begeleider, als mentor als coach. En andersom, het weer deel uitmaken van een organisatie in verandering, voed het werk als begeleider. Want zo makkelijk is het allemaal niet. Was dat wel zo dan hadden we het al lang gedaan (en geen bedeleider nodig). 

Heb jij een interimopdracht die aansluit bij mijn expertise neem dan contact op. 

bottom of page