top of page

Partners van Lucht 

Partners van Lucht

Karin Lodder - Bureau Basalt | Het WAD ophalen 

foto karin 0185b9e520.jpg

Initiatiefnemer van Bureau Basalt en Terschelling kenner is Karin Lodder.

Karin draagt bij aan het succes van organisaties vanuit de kracht van de verbinding die zij door alle lagen tot stand brengt. Verbinder pur sang.

Karin heeft 25 jaar ervaring in de aansturing van teams, business units en organisaties in profit en non-profit. Zij is tevenservaren toezichthouder in verschillende sectoren: financiële dienstverlening, woningcorporatie en kinderopvang. In die hoedanigheid is zij ervaringsdeskundige bij de ontwikkeling van Raden van Bestuur, directies en toezichthouders.

Karin is kunstenaar in het leggen van de verbinding van uw zakelijke wensen en doelen naar het eilander decor.  

Geke Kiers - L'Esprit organisatieadvies | coach

 

6372zw LR.jpg

Oprichter L’Esprit Organisatieadvies, Executive coaching, organisatieadvies, mediation

Als organisatieadviseur richt ik me op de ontwikkeling van persoonlijk en authentiek leiderschap in organisaties. Veel tijd besteed ik aan executive coaching van bestuurders, managers en ondernemers. Liebeth en ik vinden elkaar in hoe we invulling geven aan onze rol van organisatieadviseur, coach en trainer. We leggen de lat hoog: voor onszelf en voor de klant. Tegelijkertijd zijn we er voor de klant: als sparringpartner, vakbekwaam. Dat is inspirerend en maakt dat we elkaar opzoeken als klankbord en elkaar regelmatig betrekken bij klantopdrachten.

 

https://vimeo.com/181000916

Annemarie Snoeck | coach

Annemarie .jpg

Leiderschap is cruciaal in deze veranderende wereld. De quote van Gandhi ‘Be the change you want to see in the world’ geeft prachtig aan waar je invloed zich altijd bevindt. Bij jezelf! 

Eigen keuzes maken geeft kracht en motiveert. Mijn keuzes brachten mij, via een carrière in de marketing & communicatie, bij mijn levensmissie om mensen en teams bij zichzelf en hun eigen motivatie te brengen. Eenmaal bij deze innerlijke motivatie en zingeving aangeland is alles mogelijk. 

 

Als gecertificeerd coach en mentor coach bij het International Coach Federation (ICF) faciliteer ik mensen bij het vinden van hun eigen antwoorden op hun prangende vragen. Dat doe ik voor individuen, teams en organisaties. Denk aan het oplossen van spanningen in teams, verbeteren van samenwerking en interactie, werken aan persoonlijk leiderschap, een betere balans werk-privé of burn-outklachten. 

Als mentor coach inspireer ik leiders, adviseurs en coaches met ICF coachvaardigheden, om daarmee veel effectiever te zijn, zowel op het werk als privé. Ook ben ik ICF-assessor en mentor coach bij de MMS Coach Training.

Wat ik in essentie breng is een combinatie van menselijke bezieling en zakelijke doelgerichtheid. Mensen waarderen de veilige ruimte die ik creëer voor ontdekking en om stappen te maken richting het gewenste resultaat. 

 

Met veel plezier werk ik samen met Liesbeth en Lucht. Als team van twee voor de groep komt onze diversiteit en kwaliteit mooi tot uiting. Ons instrumentarium komt grotendeels overeen: MMS, Alan Seale, De BegripsCode en systemisch werk. Onze persoonlijke insteek en energie is juist weer heel aanvullend. Dat is het kersje op de taart! 

bottom of page